Гей сауна и бар SPA CINE ROOM е концептуално място в София, в което ще откриете богат набор от забавления за вашето лично свободно време.Гей сауна София SpaCineRoom предлага екзотични масажи за всеки вкус – от обикновен релаксиращ масаж до масаж в който краят е винаги щастлив. Нашата релакс зона е оборудвана с джакузи, парна баня и сауна, в които ще можете да релаксирате в компанията на други свободомислещи клиенти.

В нашият гей сауна бар предлагаме уникално изживяване в нашите Съботни вечери със забранени филми за пълнолетни или Неделните ни музикални партита в които избора на музика е в твоите ръце. Знаем че винаги си желал да посетиш подобно място и не, няма нужда да се чудиш. Ела и бъди себе си.

Очакваме те.

Нашият екип е винаги приветлив и ще те накара да се почувстваш наистина специален. Виновника за всичко, което изброихме е нашият собственик Нико, който се е опитал максимално да пресъздаде изживяванията на подобни места в чужбина. Нашият управител, на който можете да разчитате за всичко е Алекс, който освен управител е момчето на бара и масажиста със златни ръце в които се разтапяш.
Не забравяй, че конфиденциалността и спокойствието на нашите гости е гарантирана и ти благодарим че проявяваш интерес към гей сауна с кино SpaCineRoom София.

В SPa Cine Room – Sauna Niko може да се възползвате от следните услуги: Релаксиращи масажи, Спа терапии, Сауна, Парна Баня, Джакузи и Тантра Терапия секс за душата само при нас от професионално подготвени терапефти. Предлагаме и Заона за релакс с Кино и Бар. SPa Cine Room – Sauna Niko организира частни събития по интереси. За да сме красиви, на първо място трябва да сме здрави, хармонични и удовлетворени.